Om du är ett vanligt företag – men behöver ovanlig hjälp

Ibland behöver alldeles vanliga företag ovanliga lösningar som oftast behöver snabba lösningar, men man vet inte vem man skall kontakta för att FÅ hjälp. Nej, vi menar inte “Jason Bourne”-typen av människor man ser i actionfilmer som ”löser problem” genom att städa bort dem med brutala metoder. Nej, vi erbjuder vår expertis genom att lösa problemen med uppfinningsrikedom och kreativt tänkande. Vi löser problem på två huvudsakliga sätt: 

När du har bråttom och behöver produkten från andra sidan jordklotet

Vi har kapacitet att ta hem produkter på mycket kort tid. Detta är bra om du behöver produkterna snabbt och har minimalt med tid fram till en deadline. På rekordtid har vi skaffat fram skyltdockor, uppstoppade älghuvuden, fyrverkerier, rekvisitavapen, en animerad fyrverkeriskylt, självhäftande specialtryckta festivalarmband, 25 kilo konfetti och mycket annat när det varit bråttom inför en invigning, en stor mässa eller annat när deadlinen inte gått att rubba. Om era normala leverantörer eller kanaler är för långsamma eller backar ur – fråga oss och vi kan nästan i alla fall hjälpa er få fram produkterna snabbare än alla andra. 

När du behöver något ovanligt som inte existerar

Tack vare vår bakgrund är det troligt att kan specialbygga en prototyp eller provserie eller något för en mässa. Exempel kan vara t.ex. säkerhetsutrustning som en larmladdad plånbok om man haft problem med stölder, personliga överfallslarm för casinon, LED-skyltar, en provserie blöjor som skall tillverkas i renrum och testas innan massproduktion, provningsutrustning för saltdimmetester, cykeltester, (nej, inte trampcyklar) eller kanske ett par skott-träffsbyxor vi gjorde för NATO för att öva fältkirurger under realistiska förhållanden.

Vi har också gjort en mängd ”firarvideos” för att fira kollegor som går i pension – där den blivande pensionären får oväntade hälsningar från amerikanska kändisar. Andra exempel på lösningar vi skapat är tekniska lösningar för sportförbund för att modernisera klassiska sporter för att göra dem mer spännande att titta på, rörliga väggar, automatiska firarlådor (som hissar flaggor, spelar musik och visar bilder ur jubilarens liv – och avslutar med konfettiregn) som vi använt många gånger på Kungliga Vetenskapsakademien. Eller värdetransportväskor med sprängladdade färgpatroner som löser ut vid rån. Eller kanske en studieresa till Hollywood? Vet du inte vem du skall ringa – ring oss!