När du snabbt behöver special-lösningar

Pyro, skottlossning, krossbart glas

Då har du kommit rätt

Vi kan snabbt ordna action-sekvenser till din film!

Våra tjänster

Främst arbetar vi med att bygga små eller stora effekter till produktioner världen runt. Till exempel gör vi allt från att simulera små sprakande kortslutningar – till större komisk rekvisita – blommor som vissnar, eller stegar som tappar pinnarna. Brinnande gasolriggar för operor, eller blodsprut. Men emellanåt gör vi också ovanliga jobb – som övningsbyxor för NATO, musikvideos, en kräkrigg för en musiker, eller radiostyrda mojänger för trollkarlar eller konfetti för invigningar eller fiberoptik för musikvideos. Våra uppfinningar har visats i tusentals små och stora produktioner. Men emellanåt hjälper vi alldeles vanliga företag som behöver massa armband, visselpipor eller en prototypserie eller en udda maskin. Vi har nämligen förmågan att bygga eller luska fram de mest ovanliga produkter du kan tänka dig – på kortare tid än våra kollegor. När de behöver hjälp och inte vet vem du skall fråga – maila oss….

 

Effekter för TV

Sedan 1996 har vi skapat mekaniska specialeffekter för TV-reklam och TV-produktioner – som t.ex. specialbyggd rekvisita eller hela sekvenser …

Effekter för film

Vi har utfört och riggat många större effekter för filmproduktioner i såväl Sverige som USA – men även mindre riggar och ovanliga lösningar. 

Effekter för scenen

Det är på teaterscenen vi började vår yrkesbana med rykande telefoner – nu bygger vi till operor, London-föreställningar, turnéer eller mindre shower. 

Effektkurser för dig

Gå vår kurs och bli licensierad pyrotekniker, eller res med oss till Los Angeles och Las Vegas och lär effektyrket av de bästa i branschen!

The Air Squib

Vår skott-träffs simulator används över hela världen för att skapa actionsekvenser med blodiga träffar i skådespelare. Rigga själv utan farliga sprängämnen!

Speciallösningar för vanliga företag

Ovanliga prototyper, elektroniska lösningar, sådant som ingen annan riktigt klarar av eller vet var det finns. Om du kan fantisera ihop det – kan vi bygga det.

Vi borde prata!


Slå en signal eller ännu hellre – skicka ett mail och beskriv vilket problem du behöver hjälp med att lösa. Vi längtar efter de där ovanliga problemen. Vare sig det rör sig om en besatt kandelaber, en champagnekork som måste flyga ut flaskan i rätt ögonblick, ett realistiskt djur som egentligen inte finns, ett par rykande skor eller imiterad betong att hälla över en skådespelare – vi ser fram emot ditt samtal!

Vi löser även udda problem när du inte vet vem du skall ringa. Om du behöver 100 skyltdockor på nolltid, kanske ett tyst larm för era casinoanställda, eller om du behöver en provserie sterila produkter för medicinsk utvärdering, eller en automatisk firarlåda för en kollega som går i pension. Om du behöver något ovanligt snabbt, eller om det är ovanligt eller udda – då kan vi förmodligen hjälpa dig. Maila nu!

+46 (0)70-339 18 01